Αφήγηση

Αφήγηση

Η φύση, η ύπαρξη, η φαντασία και η ίδια η ζωή ήταν, είναι και θα είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους κι αυτό τα καταμαρτυρούν οι απειράριθμοι θρύλοι και οι μοναδικές παραδόσεις που χαρακτηρίζουν κάθε τόπο.

Από τις βαθύτερες αβύσσους των ωκεανών μέχρι τις μοναχικές βουνοκορφές κι από τα μέρη όπου αντηχεί το τραγούδι των υπόγειων νερών μέχρι τα μυστηριώδη και γεμάτα φωτεινή ζωντάνια δάση οι ιστορίες είναι αυτές που διαμορφώνουν μια ασφαλή κρυψώνα για τον πραγματικό μας κουρασμένο εαυτό, γι’ αυτό το κομμάτι μας που αξίζει να προβάλουμε μόνο στα άτομα που κι αυτά με τη σειρά τους δεν θα διστάσουν να διασκεδάσουν και να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους παιδικότητα. Η παιδικότητα δεν είναι ένας όρος που χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά μιας συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας ατόμων μα ένα κλειδί, ένας τρόπος για να ζούμε μοναδικά κάθε μας στιγμή. Αυτή μας επιτρέπει να δημιουργούμε, ν’ αγαπάμε δίχως όρια και φραγμούς, να εμπιστευόμαστε και να αντλούμε χαρά ακόμη κι από τα φαινομενικά απλοϊκά πράγματα στη ζωή μας.
woodnote stories

Παραστάσεις

Οι παραστάσεις αφήγησης που οργανώνω είναι για μένα ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της καθημερινότητας μου καθώς μέσα από αυτές μπορώ να εκφράσω την ανάγκη μου για επικοινωνία και για συλλογικότητα. Τα θέματα τους ποικίλουν αλλά πάντα έχουν σαν βάση λαϊκές παραδόσεις και θρύλους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Μέσα από το τεράστιο σεντούκι της λαογραφίας προσπαθώ να ανασύρω και ν’ αναδεικνύω ιστορίες και θρύλους που στο πέρασμα των χρόνων βρέθηκαν σε μικρή σκονισμένη γωνίτσα, κάπου βαθιά μέσα στην παγκόσμια μνήμη. Τις όμορφες αυτές αναμνήσεις εμπλουτίζω με την ανάλογη μουσική.

Παραδοσιακά τραγούδια, αιθέριες οργανικές μελωδίες και νέα αξιόλογα ακούσματα γίνονται οι συνοδοί τους συνθέτοντας μια υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Σας καλώ να μοιραστούμε μαζί αυτά τα μαγικά ταξίδια. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των παραστάσεων στο ημερολόγιο.